Systeem

Om de bestelling en inlevering van schoolboeken zo vlot mogelijk te laten verlopen, werkt onze school reeds enkele jaren samen met studieshop.be.

Dit bedrijf neemt de volledige organisatie voor haar rekening. Zowel de bestelling, de levering als de facturatie verlopen via deze boekenfondsservice.

Studieshop.be biedt u de mogelijkheid om schoolboeken te huren. Zo blijft u op het einde van het jaar niet met onverkoopbare boeken zitten. Niet alle boeken kunnen echter worden gehuurd. Werkboeken, boeken die men meerdere jaren blijft gebruiken (bv. atlas) en een grafisch rekentoestel dient men aan te kopen. Gekochte materialen kunnen niet terug bij de boekenfondsservice worden ingeleverd. 

Boeken bestellen

Vanaf 20 juni vindt u per richting en per jaar een overzicht van de boeken voor het komende schooljaar op www.studieshop.be.  Op deze website kan u de verschillende stappen volgen om uw bestelling te plaatsen.

Geef bij voorkeur uw bestelling door vóór 15 juli. Ook na die datum kan u nog boeken bestellen, maar dan bestaat de kans dat de bestelde boeken niet vóór eind augustus geleverd zullen worden.

Betalen kan via Bancontact, creditcard, overschrijving, PayPal of in termijnen.  Na uw betaling worden de bestelde boeken bij u thuis geleverd.

Heeft u nog vragen over uw bestelling of wenst u een wijziging aan te brengen aan een geregistreerde bestelling? Dan kan u hiervoor terecht op www.studieshop.be of op het nummer 0800 57117.

Uiteraard bent u niet verplicht om boeken te huren of kopen bij Studieshop.be.  Wie dat wenst, kan op eigen initiatief de boeken aankopen in een winkel naar keuze.

Boeken inleveren

Op het einde van het schooljaar bezorgt Studieshop.be u een inleverformulier.
Dit formulier geeft een overzicht van alle huurboeken die u moet inleveren.
Hierop vindt u ook uw klantnummer terug.

Na de examenreeks bereidt elke leerling thuis de inlevering van zijn/haar huurboeken voor:
– het kaftpapier en alle losbladige notities verwijderen;
– de eventueel in potlood geschreven aantekeningen verwijderen;
– de boeken op de volgorde van het inleverformulier sorteren;
– het inleverformulier in het eerste boek steken.

Na het afhalen van het rapport kan u uw pakket (= boeken + inleverformulier) inleveren in de turnzaal van het Klein Seminarie of via de post verzenden naar Studieshop.be – Huurboeken, Waaslandlaan 8a3 bus 1, 9160 Lokeren.

Opmerkingen

Na het vernemen van het eindresultaat kan het zijn dat u bepaalde boeken nog niet onmiddellijk inlevert.  Gelieve deze boeken duidelijk op het inleverformulier aan te duiden en hieromtrent afspraken te maken met de verantwoordelijke op de inleverdag.

De redenen om een boek nog niet in te leveren zijn:
– een bijkomende proef;
– een vakantietaak;
– een toelatingsexamen Hoger Onderwijs;
– verlies of zware beschadiging.

Huurboeken zijn uw eigendom niet.  Gelieve ze dus met zorg te behandelen door:
– elk huurboek van kaftpapier te voorzien;
– niet in huurboeken te schrijven en er niets in te kleven.

Voor niet-ingeleverde of zwaar beschadigde boeken wordt naast de normale huurprijs een schadevergoeding aangerekend.

Als je problemen ondervindt of vragen hebt, kan je de boekenverantwoordelijke mevr. Liesbeth Vanhooydonck contacteren op het leerlingensecretariaat of via liesbeth.vanhooydonck@klein-seminarie.be.

Call Now Button