Winnaar in de eerste week van Knack Interscholenstrijd

knackOnze school is met een gigantische voorsprong de winnaar in de eerste week van de voorrondes!! Knack op School organiseert ieder jaar een Interscholenstrijd. Dit schooljaar vindt de 20e editie plaats. Gedurende 2 weken strijden de leerlingen online voor een plaats in de grote finale. Tijdens die finale zijn er fantastische prijzen te winnen. Naast eeuwige roem winnen ze misschien voor de hele klas een citytrip, een uitstap naar Parijs of Amsterdam, tickets voor attractieparken, boeken- en dvd-boxen, games, … Er is een prijzenpot ter waarde van 35.000 euro.

Niet alleen als school vielen we in de prijzen. Ook in het individuele klassement vermelden we Jules de Bruin (6LWE) die de tweede plaats haalde.

We kregen onderstaand mailtje van de organisatie: “Wat betreft jullie monsterscore, die is echt ongelofelijk! Jullie behaalden 59.333 punten. Het verschil met de 2e en 3e plaats is ook gigantisch. Ik heb even vergeleken met jullie score van vorig jaar – want toen kaapten jullie ook de schoolprijs binnen en dat in week 2, met 20.741 punten. Nogal een verschil!”

De tweede week is ondertussen bezig en op dit moment staan Pieter Ansoms (6WWI8), Lisse van Rijkevorsel (5HA) en Alex Aerts (6LWE) in de top 5!

Als jullie je afvragen waarom Mr. Adriaensen deze week zo loopt te glunderen van trots… nu weet je waarom.

 

Interscholenstrijd

 

 

Winnaar in de eerste week van Knack Interscholenstrijd
Getagd op:    

2 gedachten over “Winnaar in de eerste week van Knack Interscholenstrijd

  • 10 maart 2016 om 22:26
    Permalink

    Een uitnodiging voor oud-leerkrachten zou toch wel geapprecieerd worden…. 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button