Studentenbabbels 14 februari 2020

Beste oud-leerling(e) van retorica 2017, 2018 of 2019.

Om onze zesdejaars wat meer te informeren over verder studeren en studiekeuze organiseren we reeds verschillende jaren een ontmoetingsmoment. Zo kunnen onze leerlingen eens ‘babbelen’ met de experts in het veld, namelijk jullie, de studenten. Daarom nodigen wij je van harte uit om over jouw studierichting en over jouw ervaringen als student te komen vertellen op onze studentenbabbels. Welke richting volg je? Welke vakken krijg je? Wat houden ze in? Wat zijn de sterke en zwakke punten van je vooropleiding? Hoe verlopen de examens, de lessen, de stages? Hoe ervaar jij het leven als kot-student of als pendelaar? Wat doe je bij problemen of ziekte? Is er een sociale dienst? …

Graag verwelkomen we je in de Feestzaal van het Klein Seminarie op vrijdag 14 februari 2020 vanaf 13.00u. Vanaf 14.05u komen onze zesdejaars met jullie kennismaken. Hiervoor organiseren we verschillende  gespreksrondes van een halfuurtje in kleine groepjes. Je kan ook per twee inschrijven en samen een gesprek leiden. Vanaf  16u. kan je bij een knabbeltje en een drankje even bijpraten met andere oud-leerlingen en leerkrachten.

Misschien wil je wel even een flashbackgevoel beleven en je opnieuw als een leerling van het Klein Seminarie voelen? Tijdens het 5de lesuur (dus van 13.15u tot 14.05u) krijg je als deelnemer aan de studentenbabbels de kans nog eens een les bij te wonen. Je ex-leerkracht brengen we dan liefst op voorhand op de hoogte. Hieronder vind je een overzicht van de leerkrachten die op vrijdag tijdens het 5e lesuur les geven.

Daar weer onder vind je het online inschrijvingsformulier.

Veel seminarie-groeten en al vast bedankt!

Je oud-leerkrachten

Contactadres: tom.leunen@klein-seminarie.be   Graag inschrijven voor 15 januari 2020.

Schrijf je hieronder in als oud-leerling.

* verplicht veld
Studentenbabbels 14 februari 2020
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button