Studentenbabbels 25 februari 2022

Beste oud-leerling(e) van retorica 2019, 2020 of 2021

Om onze zesdejaars wat meer te informeren over verder studeren en studiekeuze organiseren we reeds verschillende jaren een ontmoetingsmoment. Zo kunnen onze leerlingen eens ‘babbelen’ met de experts in het veld, namelijk jullie, de studenten. Daarom nodigen wij je van harte uit om over jouw studierichting en over jouw ervaringen als student te komen vertellen op onze studentenbabbels. Welke richting volg je? Welke vakken krijg je? Wat houden ze in? Wat zijn de sterke en zwakke punten van je vooropleiding? Hoe verlopen de examens, de lessen, de stages? Hoe ervaar jij het leven als kot-student of als pendelaar? Wat doe je bij problemen of ziekte? Is er een sociale dienst? …

Graag verwelkomen we je, indien de coronaregelgeving het toelaat, in de Feestzaal van het Klein Seminarie op vrijdag 25 februari 2022 vanaf 13.30u.

Om 14.05u komen onze zesdejaars met jullie kennismaken. Hiervoor organiseren we verschillende gespreksrondes van een halfuurtje in kleine groepjes. Je kan ook per twee inschrijven en samen een gesprek leiden. We voorzien het einde van de studentenbabbels omstreeks 16.00u. Indien de coronaregelgeving het nog niet toelaat om jullie dan fysiek op de school te ontvangen, voorzien we op hetzelfde moment een digitaal alternatief om jullie in contact te brengen met onze leerlingen van het 6e jaar.

Inschrijven voor de studentenbabbels kan door het formulier hieronder in te vullen.

Veel seminarie-groeten en al vast bedankt!

Je oud-leerkrachten

Contactadres: tom.leunen@klein-seminarie.be   Graag inschrijven voor 31 januari 2022.

Schrijf je hieronder in als oud-leerling.

* verplicht veld
Studentenbabbels 25 februari 2022
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button