Nieuwe huisjes in India!

IMG_6665Op dit ogenblik zijn onze medewerkers van het economaat aan het tellen hoeveel centjes er bij elkaar gestapt zijn in de Sponsortocht 2016. Vandaag nemen ook een 800 mensen deel aan het hongermaal, hierover later meer. Misschien vraag je je wel eens af wat er met het geld gebeurt eens het bij het goede doel aankomt.

Deze week kregen we nog eens een update van Jef De Schepper van India-trust, ons goede doel van vorig schooljaar. India-trust organiseert projecten om de armsten in India te helpen. Elk project genereert lokaal inkomsten zodat uiteindelijk het project op zichzelf kan blijven bestaan.

Vorig jaar zamelden we met de school een bedrag van 9000 euro in voor de projecten in Salem. Jef stuurde een uitgebreid verslag dat we bij dit bericht voegen. salemEr is hard gewerkt aan de factorij waarin men mensen tewerkstelt in plaats van dat ze op de vuilnisbelt een inkomen zoeken. Op de vele foto’s zie je hoe de woonplaatsen goed opschieten.  Hij mailde ons ook deze persoonlijke boodschap:

“Ik ben jullie voor altijd dankbaar met de geweldige steun en ik niet alleen. Vele gezinnen van de vuilnisbelt hebben al gezien wat er voor hen in de toekomst ligt. Zij zijn echt in de wolken. Op een van de foto’s kun je een afgewerkt huisje zien, een living, badkamer met wc, slaapkamer en een keuken. De kost voor zulk een huisje is ongeveer 9000 euro.”

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Nieuwe huisjes in India!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button