Media Noord op tv

Zaakvoerder van Media Noord Raamfolies Peter Van Dijck is oud-leerling van onze school (retorica 1988). Het werk van zijn bedrijf is te zien op Canvas in ‘Corps Diplomatique’. In deze reeks krijg je een kijkje achter de schermen van de Belgische diplomatie. In de tweede aflevering is Brussel aan de beurt. Tot 24 mei kan je deze aflevering bekijken: op de site van Canvas.

Een aantal cruciale locaties bij de Europese Raad waar Media Noord Raamfolies hangen, komen in beeld : het Ei van Van Rompuy (waar zandstraalfolies hangen) en de VIP-ingang langs waar het Corps Diplomatique het Europagebouw binnenrijdt. Aangezien deze portiersruimte letterlijk in de Wetstraat op straat staat, mag men daar niet kunnen binnenkijken. De security dient wel naar buiten te kunnen kijken. Op de ramen hiervan hangt de unieke “spionagefolie”. Die werd eerder door hen al geplakt op de gang van de (toenmalige) Europese President Herman Van Rompuy.

Ook in “Made In Kempen” verscheen hierover een artikel : https://www.madeinkempen.be/nieuws/media-noord-zorgt-ervoor-dat-niet-alles-is-te-zien-in-corps-diplomatique/

In november 2014 las je een artikel over Peter Van Dijck in De Hoogstraatse Maand.

In 2014 plakte Media Noord Raamfolies twee keer zijn glasfolies voor het bezoek van de Amerikaanse President Obama aan de Europese Raad in Brussel.

Verder is hun werk vaak te zien (of juist niet te zien) bij verborgen camera opnames voor alle televisiezenders (HoeZalIkHetZeggen, Hotel Römantiek, Make Belgium Great Again, De Ideale Wereld, …)

Media Noord op tv
Getagd op:        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button