Ivo Van Hove in “Alleen Elvis blijft bestaan”

Nog 25 dagen lang is deze aflevering van “Alleen Elvis blijft bestaan” online beschikbaar.

Ivo Van Hove heeft het over onze school vanaf minuut 13:40, maar bekijk de hele aflevering door hieronder op de foto te klikken!

De prijzenkast van theaterregisseur Ivo Van Hove barst al langer uit zijn voegen, maar het afgelopen jaar ging het dak er helemaal af. Eerst was er zijn succesvolle samenwerking met David Bowie. Net voor de zomer won hij twee Tony Awards – dé theaterprijzen op Broadway. Op het Festival van Avignon waren de reacties op zijn Visconti-bewerking uitzinnig. Zijn gezelschap Toneelgroep Amsterdam reist de halve wereld rond. En er staan weer drie nieuwe producties in de steigers. Eén daarvan met Jude Law. Het mag duidelijk zijn dat Alleen Elvis blijft bestaan bijzonder vereerd is om deze theatermagiër van wereldklasse in de studio te mogen ontvangen. En uiteraard brengt Ivo Van Hove zijn ultieme Bowie-fragment mee. (bron: Canvas)

 

Ivo Van Hove in “Alleen Elvis blijft bestaan”
Getagd op:            

2 gedachten over “Ivo Van Hove in “Alleen Elvis blijft bestaan”

 • 8 maart 2017 om 01:23
  Permalink

  Zeer mooie uitzending !!! Heel interessante man en als Bowie fan had ik die zending nog eens willen zien.. Ik heb ook het begin van dees programa gemist.. Hoe is het mogelijk om het nog eens te bekijken???
  Ik hoop dat het ook In 2017 doorgaat..

  Beantwoorden
  • 8 maart 2017 om 11:53
   Permalink

   Beste Lizy, het is helaas niet mogelijk om deze programma’s op canvas langer te bekijken. Ze stelden het maar 30 dagen online ter beschikking. Misschien komt hier in de toekomst verandering in. Meer info op https://www.canvas.be/programmas. Met vriendelijke groeten, Wendy Geerts.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button