Henry van de Velde Awards

Het project van Christophe Heylen (retorica 1993) werd geselecteerd als één van de winnaars van een Henry van de Velde Award 22.

Ook dit jaar zetten de Henry van de Velde Awards projecten, producten en diensten in de kijker die de meerwaarde van design van haar meest gevarieerde kant laten zien. Flanders DC stelde een professionele jury samen die 27 winnaars in 9 categorieën selecteerde uit meer dan 400 inzendingen. De uiteindelijke Gold, Silver en Bronze Award-winnaars binnen elke categorie worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking op 8 februari 2022 in Bozar.

Maar jij kan mee bepalen welk van deze 27 projecten de Public Gold Award wegkaapt. De Klein Seminarie familie kan Christophe dus misschien helpen om de publieksprijs in de wacht te slepen! Kern02 ontwerpt kleine iconen voor technologiebedrijf Cisco die wereldwijd op hun nieuwe producten (hardware) worden gebruikt. Hiervoor werken ze steeds rechtstreeks met een team in het hoofdkantoor van Cisco in Silicon Valley.

Op deze website vind je info over het project en om te stemmen: https://henryvandevelde.be/nl/awards/22/the-icon-project

The Icon Project © Cisco

Henry van de Velde Awards

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button