De werken zijn gestart!

Het is zover! De werken zijn gestart: voor de gevel van de voorbouw aan de Vrijheid komen er natuurstenen terrassen, de oude fietsenhokken verdwijnen en er komt een nieuwe poort. In de paasvakantie is aannemer Van Hout Pro gestart aan de voorbouw en het einde van de werken is voorzien begin juli.

Met deze verfraaiingen realiseren we een eerste fase van het Masterplan (2012). In onze prioriteiten beslisten we om extra aandacht te geven aan de uitstraling van de school. Door het muurtje weg te halen en mooie natuurstenen terrassen aan te leggen, krijgen leerlingen veel meer ruimte aan de bushalte. Door het verplaatsen van de poort, kunnen auto’s de school veiliger in- en uitrijden. Daarnaast zal het weghalen van de grote bakstenen muur een meer open zicht op onze mooie Engelse tuin geven.

Klik om te lezen in De Hoogstraatse Maand
We doen ons best om de overlast voor het schoolleven tot een minimum te beperken en rekenen hiervoor op uw begrip. Voor fietsen die geparkeerd werden in de oude fietshokken, voorzien we tijdelijk nieuwe plaatsen naast de speelplaats van de basisschool. Hierdoor zal er iets meer fietsverkeer zijn onder de doorsteek. Met pictogrammen roepen we op tot voorzichtigheid. 

We houden je op de hoogte van de evolutie van de werken! Je kon hierover al lezen in De Hoogstraatse Maand van november 2016 (vanaf p. 14). 

De werken zijn gestart!
Getagd op:                    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button