Axelle BK rock’n roll artistiek

Axelle Raeves (6LWE) danst al drie jaar samen met Katrien Peeters bij The Rocking Chevy’s in Beerse. Deze dames dansen meer specifiek in de categorie “rock ’n roll artistiek”. Dringend tijd om deze minder bekende sport even in de spots te zetten!

Axelle vertelt: “In onze categorie waren er dit seizoen in het totaal 9 dansparen. Dat lijkt niet zo veel op het eerste zicht, maar we zijn erg aan elkaar gewaagd. Vier paren haalden genoeg preselecties om te mogen deelnemen aan het Belgisch kampioenschap op 24 november in Veerle. 

Na een jaar lang zelf veel moeite te steken in de nieuwe choreografie en door hard te trainen, hebben Katrien Peeters en ik ons doel eindelijk bereikt. We moesten plaats nemen op het podium waar we vol spanning luisterden naar de prijsuitreiking. Wanneer de tweede plaats voor een danspaar van Stardancers werd afgeroepen, duurde het een secondje voor we zelf doorhadden dat de eerste plaats voor ons was. Toen barstten we beide in tranen van blijdschap uit door de spanning maar ook doordat ons harde werk eindelijk loonde. We hadden dit natuurlijk niet kunnen bereiken zonder regelmatig bijgestuurd te worden door onze trainsters, Kelly Versmissen en Sandra Van Sande, maar ook door de voorzitter van onze club, Ingrid Van Genechten en door Johnny Coomans. Daar zijn we hen dan ook héél dankbaar voor. 

Rock ’n roll is niet zo bekend in België en veel mensen hebben er ook een ander beeld van dus alle beetjes helpen om onze sport bekender te maken. Zo kunnen we anderen misschien toch warm maken om het eens te komen proberen?”

Axelle BK rock’n roll artistiek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button