wordleHet Klein Seminarie is een sociaal bewogen school met een christelijke inspiratie. Onze leerlingen krijgen volop de ruimte om zich evenwichtig te ontwikkelen tot sportieve, creatieve en enthousiaste jongeren. Wie bij ons naar school komt, is niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

Onze school heeft een ruime infrastructuur met heel wat groen. Dat zorgt voor een aangename leeromgeving. Verder zijn er goed uitgeruste klaslokalen, vernieuwde specialisatieklassen, een open leercentrum, een moderne sporthal, een zwembad, goed onderhouden sportvelden, een atletiekpiste en een ecotuin.

Wij willen samen leren leren en samen leren leven. Met modern onderwijs betrekken we leerlingen actief bij de lessen. Doorheen de drie graden is de aanpak van de leerkrachten gericht op een geleidelijk groeiende leervaardigheid. Leren leren is dus nooit veraf. Ook de individuele leerling mag rekenen op extra zorg en begeleiding als dat nodig is.

Zowel de ASO- als de TSO-richtingen moeten de leerlingen immers met goede slaagkansen op de drempel van hoger onderwijs brengen.

Call Now Button