Beste oud-leerling(e) van retorica 2014, 2015, 2016 of 2017

Om onze zesdejaars wat meer te informeren over verder studeren en studiekeuze lijkt het ons interessant om hen eens te laten ‘babbelen’ met de experts in het veld nl. jullie, de studenten. Daarom nodigen wij je van harte uit om over jouw studierichting en over jouw ervaringen als student te komen vertellen. Welke richting volg je? Welke vakken krijg je? Wat houden ze in? Wat zijn de sterke en zwakke punten van je vooropleiding? Hoe verlopen de examens, de lessen, de stages? Hoe ervaar jij het leven als kot-student of als pendelaar? Wat doe je bij problemen of ziekte? Is er een sociale dienst?

Graag verwelkomen we je in de Feestzaal van het Klein Seminarie op vrijdag, 23 februari 2018 vanaf 13.30u. Vanaf 14.05u komen onze zesdejaars met jullie kennismaken. Hiervoor organiseren we verschillende  gespreksrondes van een half uurtje in kleine groepjes. Je kan ook per twee inschrijven en samen een gesprek leiden. Vanaf  16u. kan je bij een knabbeltje en een drankje even bijpraten met andere oud-leerlingen en leerkrachten.

Misschien wil je wel even een flashbackgevoel beleven en je opnieuw als een leerling van het Klein Seminarie voelen? Tijdens het 5de lesuur (dus van 13.15u tot 14.05u) krijg je de kans een seminarie-les bij te wonen. Je ex-leerkracht brengen we dan liefst op voorhand op de hoogte.

Veel seminarie-groeten en al vast bedankt!

Je ex-leerkrachten

Contactadres: tom.leunen@klein-seminarie.be           Graag inschrijven voor 6 januari.

Schrijf je hieronder in als oud-leerling.

* verplicht veld
Studentenbabbels 23 februari 2018
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.