Pop-up speelplaats

Op de derde verdieping van de voorbouw zien de leerlingenraden hun langverwachte overdekte speelplaats vorm krijgen. 

Onze school is volop in beweging… In de middenvleugel komen volgend jaar vijf nieuwe klaslokalen. De voormalige slaapzaal in de noordvleugel zou nog enkele jaren ongebruikt blijven. Maar… hier wordt hard gewerkt! Binnenkort kunnen leerlingen hier schuilen als het echt heel slecht weer is. We proberen bij dit duurzame project zo veel mogelijk materialen te hergebruiken: verlichting uit de sporthal, paletten, … De leerlingenraad van de derde graad betrekken we bij het denk- en doewerk.  Op vrijdag 16 november maakten leerlingen onder leiding van schrijnwerker Pieter verrijdbare zitelementen. De  volgende weken plannen we overleg over de manier waarop we deze ruimte kunnen gebruiken. Wie mag de zaal wanneer gebruiken? Welke afspraken maken we? Kunnen we er ook spelletjes spelen, tafeltennissen of … lesgeven? Wordt vervolgd!

Pop-up speelplaats
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button